Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagmaling

Gammelt og grimt?

Selvom dit tag ikke ser pænt ud længere, er det ikke nødvendigt at købe et nyt. Du kan få et flot tag igen ved at få lavet en tagmaling. Det er selvfølgelig vigtigt, at man starter med at rense taget grundigt, inden man maler. Malingen holder ikke længe, hvis man maler ovenpå skidt og snavs, ligesom det er vigtigt at få fjernet alger og mos fra taget for at sikre, at det forbliver sundt i mange år. Med en tagmaling fra Byens Tagrens kan du på ny få et friskt og flot udseende tag.

Vi ordner mange forskellige slags tage bl.a.:

  • Tegltag
  • Betontag
  • Eternittag
  • Ståltag

Vi bruger en maling fra Isopaint, der hedder ClimateCooler Flex Topcoat. Malingen hæfter godt og har en lang holdbarhed. Som navnet antyder, kan denne tagmaling reflektere solens stråler, og nedsætter varmeoptagelsen med op til 40 %. Du kender garanteret til problemet med et alt for varmt soveværelse eller lign. i sommermånederne. Vores maling reducerer varmen i lokalerne med 10-15 grader på en varm sommerdag. Derudover kan den nedsatte varmeoptagelse hjælpe på problemer med driftstop og lign. på f.eks. køleinstallationer placeret på tage.

Den tagmaling, vi benytter, beskytter dit tag mod sol, regn og frost, hvilket forlænger dit tags levetid med adskillige år. Med en tagmaling fra Byens Tagrens får taget en ny, flot og slidstærk overflade, der øger levetiden på dit tag med mange år.

Med base i Slagelse dækker vi tagbehandling på hele Sjælland. Kontakt os på 42 42 88 42 for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører også tagrens og algebehandling.

*