Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagpap klimaløsning

Er jeres virksomhed også plus 40 grader hver sommer?

ByensTagrens har løsning til jer

Køligere og vandtætte tage

Byens Tagrens reetablerer den nedbrudte overflade og kan forlænge tagets levetid med op til 25 år.
Du kan samtidig opnå et bedre indeklima og en lavere energiregning ved at vælge HyperCoat ClimateCooler, som med sin unikke opbygning gør taget køligere ved at reflektere op til hele 80% af solens stråler retur, som er med dokumenteret effekt fra Dansk Teknologisk institut.

Vi kommer og renser jeres tagpap tag , går det efter fra A-Z, laver eventuelle reparationer der end måtte være, og maler efterfølgende taget i en lys farve.

Tagpap tag fra sort til lyst for at opnå bedre indeklima.

Faktisk helt op til 30 procent på indeklimaet , 80 procent af solens stråler reflekteres væk.

Selve processen:

Efter afrensningen der foregår ved højtryksrensning med rent vand, efterses og kontrolleres hele taget for huller, sprækker, revner og lign.

Dernæst påføres det eneste miljøgodkendte alge middel på det danske marked ISO A-CLEAN fra Isopaint Nordic, det forebygger alger mos og lign. på taget.

Så kommer der primer på for bedre at binde malingen til eksisterende tagoverflade. Alle lyskasser afdækkes I forbindelse med arbejdet. Overfladen males med 2 gange maling, Hypercoat fra Isopaint Nordic I den farve I måtte beslutte jer for udfra farvekortet.

Efter behandlingen, garanteres, op til 80 %, af solens stråler reflekteres væk, og at der opnås en forskel på op til 30 % på indeklimaet. Dette er naturligvis fuldt dokumenteret af Dansk teknologisk institut.

Der gives 10 års garanti på at behandlingen ikke skaller eller lign.

Forventet levetid på behandlingen er op til 25 år.

* *