Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Rensning af tag

Ved at rense og male dit tag vil du kunne få det til at meget pænere ud samtidig med, at du beskytter det mod slid og nedbrydning. Byens Tagrens kan hjælpe dig med at male dig tag, så det kommer til at se så godt ud som nyt. Før vi maler, er det dog meget vigtigt, at vi udfører en grundig rensning af taget.

De fleste tage er fyldt med alger og mos, som er med til at holde på fugten. Dette kan i vinterhalvåret forårsage skadelige frostsprængninger, som ødelægger tagpladerne. Rensning af tag samt en omgang maling kan dermed være med til at redde dit tag og give det mange ekstra år at leve i.

Når vi renser dit tag, starter vi med at tømme og rengøre tagrenden. Dernæst benytter vi en rensekasse til at rense taget med højt tryk, så det bliver helt og aldeles fri for alger, snavs og gamle rester af maling. Afslutningsvis skyller vi det hele med rent vand for til sidst at give taget en algebehandling, der skal sikre, at der absolut ikke er flere alger tilbage til at skabe fugt. Vores rensning af tag er dermed meget enkel, samtidig med at den er aldeles effektiv. Efterfølgende kan du trygt lade os fortsætte med maling af dit tag og vide, at det vil holde i rigtig mange år frem i tiden.

Eftersom en rensning af taget kan virke direkte forebyggende mod nedbrydning, er det meget vigtigt, at du ikke venter med at få det gjort, til taget er helt ødelagt af vejr, mos og fugt. Lader du os rense dit tag, inden det er for sent, kan du være sikker på, at det vil forlænge tagets levetid med mange år – måske årtier.

Kontakt derfor Byens Tagrens inden det er for sent. Vi giver landsdækkende og professionel service, og vi kan tilbyde dig Danmarks bedste priser og erfarne medarbejdere inden for feltet.