Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagmaling København

Selvom dit tag er rigtig holdbart, vil naturen nødvendigvis nedbryde det over tid, hvis ikke du får det behandlet og malet med nogle års mellemrum. Fugt i taget er med til at skabe grobund for mos og alger samt frostspringninger, som i højeste grad kan skabe store skader i dit tag. Men dette kan du forebygge med tagrens og tagmaling, og vi dækker hele København.

Byens Tagrens kan med sine 15 års erfaring garantere dig en super behandling af dit tag, som vil øge dets levetid og optimere udseendet. Ved først at foretage en grundig rensning af taget sørger vi for, at alt skidt, som kan forhindre malingen i at sætte sig fast, er væk. Eventuelle alger skal også fjernes, så disse ikke kan gro videre og skabe mere fugt under malingen. Når vi begynder at male bruger vi en særlig maling, som beskytter dit tag mod de hårde vejrforhold, regn, sol og vind. Dette vil yderligere forlænge holdbarheder på dit tag, så du ikke behøver at få det udskiftet de næste mange år.

Billig tagmaling i København

Vi tilbyder tagmaling i København og resten af Danmark, så uanset hvor du bor, kan du altid kontakte os og få et godt tilbud. Det gælder uanset om du ønsker rensning, maling eller begge dele, og det gælder uanset om du har ståltag, tegltag, eternittag eller betontag – vi kan klare det hele.

Byens Tagrens kan desuden give dig landet laveste priser. Vores prisgaranti betyder, at vi altid matcher den laveste pris, som udbydes af en autoriseret tagrenser. For det betyder det, at du sammen med kvalitetsrig service kan få landets laveste pris på alt det arbejde, vi udfører. Har du yderligere brug for vejledning i at vedligeholde dit tag bagefter, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Har du brug for tagmaling i København og omegn, så kontakt os og få et godt tilbud.