Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagrens Odense

Søger du en virksomhed til at stå for din tagrens i Odense, er du kommet til det helt rigtige sted. Byens Tagrens aps er en virksomhed med mange års erfaring inden for tagrens og tagmaling. Vi har erfaring med servicering af alle typer af bygninger, og vi står også gerne for rensningen af dit tag, uanset hvor i Odense du bor.

Når du bestiller en tagrensning hos os, er du sikker på, at dit tag er i de bedste hænder. Vores dygtige medarbejdere er erfarne og har fokus på at levere et godt stykke håndværk og ikke mindst at gøre vores kunder glade. Det er altså det at skabe det gode resultat for dig, der er vores mål, når du overlader din opgave med tagrens til os.

Hvem har brug for en tagrensning?

Et ældre tag har – ligesom andre dele af boligen – brug for vedligeholdelse. Som årene går kan alger, mos og andre uønskede belægninger gro fast på taget, og det kan på den lange bane være ødelæggende for tagpladerne. Derfor er det en god idé at få lavet en tagrensning af dit ældre tag, så du er sikker på, at det stadig har mange gode år tilbage.

En tagrensning er ikke kun godt for taget, det løfter også boligens udseende. Efter rensningen har du mulighed for at afslutte med en tagmaling og på den måde fuldende looket. Vi bruger kvalitetsmaling som fås i mange farver, så der altid er en variant, der matcher dine ønsker. Tagrensning er en prisbillig løsning i forhold til at udskifte taget, og hos Byens Tagrens aps er du altid sikker på at få den rigtige pris. Vi har prisgaranti, så du aldrig betaler en krone mere end nødvendigt.

Ring gerne til os for en uforpligtende snak om en tagrens i Odense, og hvordan vi kan gøre din bolig lidt bedre for dig at bo i. Vi ser frem til at høre fra dig