Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Algefjerning på dit tag

Alger på taget er ikke noget ualmindeligt problem i danske husstande. De trives på skyggefulde, fugtige overflader, og med klimaet i Danmark vil det være næsten umuligt at undgå at få alger på sit tag. Algebelægninger er generelt ikke særlig pæne, og så kan de være med til at ødelægge dit tag, så du bør absolut gøre noget ved problemet, hvis du oplever det. Algefjerning på taget kan være afgørende for, hvor længe taget holder, og hvorvidt du bliver nødt til at betale for reparation. Alger skaber nemlig god grobund for fugt, hvilket i værste fald kan resultere i frostsprængninger i vinterhalvåret. Disse skader er dyre at få repareret, men du kan forebygge dem ved at få foretaget algefjerning på tag.

Du kan fået behandlet taget for alger uanset, om det er tegl, eternit, stål, beton eller noget helt andet. Alger kan sætte sig de fleste steder, men heldigvis kan de også fjernes igen. Byens Tagrens har stor erfaring inden for feltet, og vi kan derfor garantere dig en hurtigt og billig behandling, som kan sikre dit tag for eventuelle skader. Med algefjerning på tag kan vi beskytte dit tag således, at du kun behøver at vedligeholde det ca. en gang om måneden. Det er en nem og billig måde at bevare taget på, og du behøver ikke at bekymret dig om eventuelle fugt- og frostskader.

Når vi behandler dit tag for alger, anvender vi en miljøgodkendt base, som øjeblikkeligt dræber algerne. Inden for få måneder vil de slippe taget og rende ned i tagrenden, hvorfra du nemt og hurtigt kan fjerne resterne. Efterfølgende vil dit tag se ud som nyt.

Overvejer du at male dit tag, er det også meget vigtigt, at du forinden får foretaget en ordentlig tagrens. Gør du ikke det, er det ikke sikkert, at malingen hæfter ordentligt, og der kan skabes basis for fugtskader under malingen.