Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagmaling Fyn

Hos Byens Tagrens aps har vi specialiseret os i at få dit gamle tag til at se ud som nyt til en meget mere overkommelig pris, end hvis du skal skifte taget ud. Vi er eksperter i tagmaling og dækker hele Fyn, og hvis du har brug for en professionel og reel vurdering af dit tags stand, og hvorvidt det trænger til renovering og ny maling, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Lettere end du tror

At taget på et hus er tæt og i orden er vigtigt. Hvis der er skader på taget, kan det nemlig forplante sig videre i resten af huset. Men selvom taget på dit hus er slidt og har set bedre dage, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt at investere i et helt nyt tag.

I mange tilfælde er en rensning og frisk tagmaling det, der er brug for. Hvis du er i tvivl om, hvad dit tag har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os – du vil sandsynligvis blive overrasket over, hvor let det er, at få dit tag til at se nyt ud igen.

Tagmaling af højeste kvalitet

Når vi skal stå for malingen af dit tag, bruger vi altid maling af høj kvalitet. Vores maling er af mærket Isopaint og hedder ClimateCooler Flex Topcoat. Denne maling sikrer en lang holdbarhed og er god for dit tag. Tagmalingen har den fordel, at den reflekterer solstråler og dermed reducerer varmeoptagelsen. Det betyder, at du slipper for overophedede førstesale eller taglejligheder. Faktisk kan ClimateCooler Flex Topcoat reducere varmeoptagelsen med helt op til 40 procent og 10-15 grader celsius i lokalerne under taget.

Vi har mere end 15 års erfaring inden for faget, og når du har brug for tagmaling på Fyn, er du sikker på at Byens Tagrens aps giver dig en kompetent behandling, så dit tag forbliver både smukt og sikkert i mange år fremover.