Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagrensning Sjælland

Har du brug for en tagrensning på Sjælland? Så er du kommet til det rigtige sted. En tagrensning kan få dit tag til at se ud helt nyt igen. Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag skal udskiftes helt, er der god grund til at tøve en ekstra gang og kontakte Byens Tagrens aps. Vi kommer gerne med en professionel vurdering af, om en tagrensning kan gøre arbejdet.

Det kan være svært selv at vurdere, om taget bare trænger til en tagrensning, eller om det skal skiftes ud. En tagrens er dog en langt nemmere og billigere løsning end at udskifte taget, og derfor er det altid en god idé at vælge denne mulighed, hvis det kan lade sig gøre. Byens Tagrens aps er en virksomhed med mange års erfaring inden for tagrensning, og vi servicerer hele Sjælland med tagrensninger. Uanset hvilken type tag du har, står vi altid klar til at lave en effektiv tagrensning, og vi dækker hele Sjælland.

Et smukt resultat til en god pris

Du vil blive overrasket over, hvor smukt dit tag kommer til at se ud efter en tagrensning. Mange års vind og vejr kan gøre taget grimt at se på, og alger og mos kan sætte sit præg på taget og slide på tagpladerne. Vi bruger de bedste højtryksrensere med et tryk på op til 400 bar, og vores dygtige medarbejdere er eksperter i at få dit tag til at fjerne alle urenheder fra taget, så det både fremstår smukt, men også igen har masser af års modstandsdygtighed i forhold til vind og vejr.

Mos og alger holder på fugten og kan nedbryde tagpladerne med tiden. Derfor er en tagrensning en god idé, hvis du gerne vil bibeholde dit tags styrke og modstandsdygtighed i mange år endnu. Og hos er du altid sikker på få tagrensningen til den rigtige pris. Vi har prisgaranti, og kan du finde prisen billigere et andet sted, får du endda 5 procent ekstra rabat oveni. Så er du sikker på, at du får mest muligt for pengene, når du bestiller en tagrensning på Sjælland.