Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Pris på maling af dit tag

Det kan være en større udgift at få renset og malet sit tag, især hvis det er stort, og hvis der er meget skidt og mange skader. Det behøver dog ikke være så dyrt. Vi går højt op i at give dig en god pris på maling af tag, og vi tilbyder prisgaranti.

Byens Tagrens går efter at være Danmarks billigste tagrenser, og af den grund giver vi dig prisgaranti på alle de former for arbejde vi udfører. Du vil derfor altid få den bedste pris hos os. Det fungerer sådan, at hvis du finder en udbyder, som er billigere end os, vil vi matche prisen og endda give dig 5% rabat oveni!

Dertil kan du vælge at gøre brug af vores nabo rabat på helt op til 20%. Hvis du har en mistanke om, at din nabo også overvejer at få malet taget, kan I sammen få en yderst fordelagtig pris på maling af tag. Jo flere huse I er, jo mere falder prisen. Er I for eksempel to huse, vil I få yderligere 5% rabat, er I 3-5 huse får I 10% rabat pr. hus, og er I flere end det, får I op til 20% rabat pr. hus. Dette tilbud gælder også for sommerhuse, og inkluderet i prisen er både tagrensning og maling af tag.

Hvis du gerne vil spare en lille mønt, kan du vælge at rense tagrenden selv. Resten af arbejde vil vi udføre, og med over 15 års erfaring, kan du trygt overlade maling af taget til os. Vi garanterer god kvalitet og et sublimt håndværk, og samtidig står vi naturligvis altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning og gode rå til vedligeholdelse af it tag. Kontakt os og få et godt tilbud på tagrens og maling af dit tag allerede i dag.