Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagrens København

Byens Tagrens aps tager os gerne af din tagrens opgave i København, uanset hvilken bygning det drejer sig om. Vi har mere end 15 års erfaring med tagrens og tagmaling, og dit tag er altid i gode hænder, når du overlader din tagrensning til os.

Med årene bliver dit tag udfordret af vind og vejr, og det er næsten uundgåeligt at alger, mos og andre bevoksninger kommer til. Men selvom du har et ældre tag, hvor det kan ses at årene er gået, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt at udskifte taget med et helt nyt. At få lagt et nyt tag er meget dyrt, og ofte er det en langt bedre løsning – både for pengepungen og for miljøet – at vælge at renovere taget med en grundig rensning og eventuelt en ny tagmaling.

En professionel tagrensning

Uanset hvor du bor i København, giver vi dig gerne en vurdering af dit tag og tager os af din tagrensning. Vores medarbejdere har en bred erfaring og bruger kun professionelt udstyr, der sikrer dig det bedste resultat på dit tag. Vores højtryksspulere har derfor et effektivt tryk på helt op til 400 bar. Vi afslutter altid med en algebehandling, for at sikre at algerne på taget er helt væk.

Når du vælger at få renset dit tag, kan du forlænge dets levetid med mange år. De fleste ældre tage får mos og andre bevoksninger, og de kan være med til at nedbryde tagpladerne og ødelægge dit tag. Derfor er det en god idé at undersøge, hvad en tagrensning kan gøre for dit tag.

Hvis du gerne vil sørge for, at dit tag er tæt og godt, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en rensning af dit tag. Vi glæder os til at høre fra dig og at tage hånd om dit tag.