Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagmaler

Hvis dit tag gennem årene er blevet slidt og grimt på grund af tid og vejrforhold, behøver du ikke skynde dig ud og udskifte det. Ved at hyre en tagmaler kan du gennem rensning og maling af taget får det til at se ud som nyt.

Vi kan tilbyde dig en professionel og erfaren tagmaler, som kan hjælpe dig med at forebygge fremtidig slid og nedbrydning af taget samtidig med, at det kommer til at se ud som nyt. Vi går højt op i at udføre en grundig rensning først, så alt hvad der hedder snavs, skidt, mos og alger bliver fjernet. Det er vigtigt af to grunde: For det først danner alger grund for fugt, som vil nedbryde dit tag indefra og for det andet kan malingen ikke sætte sig ordentligt fast, hvis der sidder snavs under. Med en tagmaler fra Byens Tagrens kan du være sikker på, at rensningen går helt i dybden og efterlader dit tag rent og klar til maling.

Når vi maler dit tag, bruger vi en særlig maling fra Isopaint, som hæfter rigtig godt på taget, og som holder i rigtig lang tid. På samme tid beskytter malingen mod hårde vejrforhold som regn, sol, frost og høje temperaturer. Dette vil øge levetiden på dit tag med rigtig mange år.

Ved at hyre en tagmaler fra Byens Tagrens er du altså garanteret kvalitetsrig og god service samt landets bedste priser. Vi går op i at være konkurrencedygtige, så vi tilbyder en sikker prisgaranti på alle vores ydelser. Det betyder, at hvis du finder en autoriseret tagmaler, som er billigere end os, vil vi matche prisen og give dig 5% rabat oveni. Vi tilbyder i øvrigt flere slags rabatter, for eksempel naborabat, hvor du kan få helt op til 20% ekstra rabat, hvis du har flere naboer, som også har brug for at hyre en tagmaler.