Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagrensning Fyn

Har du brug for en professionel tagrensning på Fyn, er Byens Tagrens aps det rigtige valg for dig. Byens Tagrens aps er en solid virksomhed, der har fokus på det gode håndværk og at skabe gode resultater for vores kunder, som de kan have fornøjelse af i mange år fremover. Vi har mere end 15 års erfaring med tagrensninger af alle typer af ejendomme, og dit tag er med andre ord i gode hænder, når du overlader din tagrensning til os.

Mange danske tage ville have gavn af en tagrensning. Mange tror desværre, at de er nødt til at udskifte taget helt, når det begynder at se slidt ud, men ofte er det slet ikke nødvendigt. I mange tilfælde er en tagrensning en bedre løsning – både i forhold til økonomi og af hensyn til miljøet.

Få den bedste pris på tagrensning hos os!

Vi har erfaring med alle typer af ejendomme, og vi servicerer hele Fyn med professionelle tagrensninger. Uanset hvor du bor, og hvilken ejendom du har, kommer vi gerne forbi og tager bestik af dit tag og dets stand. Vi er altid klar på at give dig et godt tilbud på din tagrensning Fyn, og du behøver ikke være bange for, at prisen løber løbsk.

Vi garanterer nemlig, at du får den bedste pris hos os. Vi har prisgaranti, og kan du finde et tilbud billigere et andet sted, lægger vi 5 procents ekstra rabat oveni! Så du betaler aldrig en krone for meget, når du bestiller en tagrensning hos os uanset hvor på Fyn du bor. Hos os får du altid den bedste pris på markedet.

Byens Tagrens aps har den gode service i centrum, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din tagrensning. Det er vigtigt, at taget er i orden, og hvis du gerne vil have et smukt og sikkert tag i mange år fremover, hjælper vi gerne. Vi ser frem til at høre fra dig!