Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagmaling

Ved at få foretaget en tagrensning og maling kan de spare mange tusinder af kroner inden de kommer til den konklusion at hele taget skal stiftes ud. Bevoksninger af mos og alger på taget holder på fugten og er ved vintertid årsag til mange frostsprængninger, som år efter år – uden man bemærker det nedbryder tagpladerne. Derfor anbefaler vi at få foretaget en tagrensning og maling i tide.

Vi har over 10 års erfaring inden for tagrens så kontakt os trygt for et uforpligtende og gratis tilbud på Deres tag.

Vi starter ud med at rense tagrenden, hvis kunden ikke selv har ønsket at gøre det på forhånd. Derefter tilslutter vi vores filtreringssystem og begynder at rense taget med vores rensekasse. Rensekassen fungerer på den måde at vand bliver sprøjtet ud af en dysse med op til 400 bars tryk, som gør at taget bliver renset fuldstændigt fri for gammel løs maling, alger og snavs. Efter rensningen er fuldført skyller vi taget med rent vand, for til sidst at behandle taget med alge-behandling for at sikre os at alle alger på taget er udryddet. Inden vi maler taget sørger vi for at eventuel snavs bliver fjernet, og i øvrigt sørger vi for, at afdække de steder på taget der ikke skal males.

Maling fra Isopaint

ClimateCooler Flex Topcoat er en speciel Total Solar Reflektion tagmaling, der anvendes på bitumentagpap og andre vanskelige overflader på tage, den hæfter og holder extremt godt på de alle tagflader.

Produktet bygger på specielle varmestabiliserende bindemidler med extrem vedhæftningsevne og fleksibilitet på op til 400 % ovenpå vanskelige underlag, samt Nanosilaner der giver en selvrensende effekt.

isopaint