Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagmaling Sjælland

Selvom dit tag måske kun er 5-10 år gammelt, er der helt sikkert mos og alger på det. Disse sætter sig, når der kommer fugt i taget, hvilket helt naturligt vil ske over tid på grund af naturens hårde vejrforhold, som inkluderer varm sol, kold regn og rivende blæst. Disse alger og mos er med til at ødelægge taget og gøre det porøst, og i vinterhalvåret er de ofte årsagen til frostsprængninger i taget, som er svære at reparere. Hvis ikke dit tag langsomt skal blive nedbrudt, er du altså nødt til aktivt at forebygge det.

Hvad du har brug for er, at få renset og malet taget. Hvis du er ude efter at få foretaget tagrens og tagmaling på Sjælland, kan Byens Tagrens hjælpe dig. Vi er en meget erfaren virksomhed med stor viden inden for feltet, så vi professionelt kan hjælpe dig med problemet og efterlade dit tag holdbart i mange år.

Byens Tagrens er en landsdækkende virksomhed, hvilket betyder, at uanset hvor du har brug for tagmaling på Sjælland, kan vi hjælpe dig.

Når vi renser dit tag anvender vi vand under tryk, som eliminerer skidt og løs maling, hvorefter vi giver taget en algebehandling, som fjerner alle algerne. På denne måde er der ingen risiko for, at fugten spreder sig under malingen og laver flere skader. Når taget er rent og tørt maler vi det med kvalitets tagmaling. Når vi har gjort vores arbejde, vil du stå tilbage med et tag, som har en øget levetid og som i mindre grad vil tage imod slid fra det hårde vejr. Samtidig forebygger du alle de ubehagelige skader, som kommer med fugt og skidt.

Vi udfører tagmaling overalt på Sjælland, og vi vil gerne kunne tilbyde de bedste priser i landet. Har du en nabo, hvis tag også trænger til en omgang? Jo flere I er, som skal have renset og malet taget, jo større en rabat giver vi pr. husstand. Det kan altså godt betale sig at samle en håndfuld naboer, da vi giver helt op til 20% i naborabat