Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Algerens af tag

Hvis dit tag er blevet slidt og grimt af mange års vejr og vind, er det en god ide at få det renset og malet. En god omgang maling kan, udover at forbedre udseendet, forebygge mange skader på tager forårsaget af regn, blæst og hård sol. Det giver dog ikke nogen mening bare at gå i gang med at male, for det vil ikke sætte sig fast, medmindre taget er helt rent. Det er desuden vigtigt at sørge for, at der ikke sidder nogen alger på taget, når det skal males. Alger skaber grund for fugt og skader, som på sigt kan forårsage uoprettelige skader på taget, og maler du ovenpå disse, går de ikke bare væk, men fortsætter med at skabe fugt under malingen. Det første, du skal have gjort, er altså et får foretaget en grundig omgang algerens af tag.

Byens Tagrens er en af de mest erfarne og billigste virksomheder i Danmark, som tilbyder algerens af tag. Med mere end 15 år erfaren, ved vi, hvilken skade alger kan gøre, og dermed også hvordan de skal fjernes. Når vi hjulpet dig med algerens af taget, behøver du kun at vedligeholde det ca. en gang om året – så det er en både nem og billig måde at forlænge levetiden på dit tag.

Når vi renser dit tag for alger, anvender vi selvfølgelig en miljøgodkendt algerens, som hverken ødelægger tagplader eller andre dele af huset. Det er desuden vigtigt for os at kunne give dig hurtigt service, så dit tag kan blive pænt igen. Vi er en landsdækkende service, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig uanset hvor i landet du bor – og det til Danmarks billigste priser. Når vi har foretaget algerens af dit tag, kan vi desuden hjælpe dig med efterfølgende maling og gode råd, hvis du har brug for det.