Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagrens Sjælland

Hvis du har et ældre tag og overvejer at skifte det ud, bør du måske overveje det en ekstra gang. I mange tilfælde er det nemlig en bedre idé at vælge en tagrens. Byens Tagrens aps er en virksomhed med mere end 15 års erfaring inden for tagrensning, og vi kan hjælpe dig med tagrens overalt på Sjælland, uanset hvilken slags tag, du måtte have.

Søger du en virksomhed til tagrens på Sjælland, er du kommet til den rette. Vi dækker hele Sjælland og øer, og vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Ring til os – før det er for sent!

Som årene går, bliver dit tag udsat for lidt af hvert af det danske skiftende vejr. Det betyder, at alger, mos og andre bevoksninger kommer til og nedbryder tagpladerne. Mange alger og mos på dit tag, kan være med til at give frostsprængninger i de kolde perioder og dermed ødelægge dit tag. Dit tag kræver ligesom alle andre dele af huset vedligeholdelse, og hvis du ordner det i tide, behøver det ikke være hverken dyrt eller besværligt.

Hvis du bestiller en tagrens, fornyer du dit tags levetid med op til 20 år, og det betyder, at du på sigt kan spare mange penge. At udskifte taget er en dyr løsning, men du får tagrens og efterfølgende tagmaling til under en fjerdedel af prisen for et nyt tag. Derfor er det økonomisk et godt valg at vælge at vedligeholde taget i stedet for at udskifte det.

I trygge hænder

Vores dygtige medarbejdere arbejder professionelt og bruger kun det bedste udstyr. Når du overlader din tagrens til os, er du sikker på, at dit tag er i gode og trygge hænder, og at du får et smukt og godt resultat, der vil holde i mange år fremover. Du er altid velkommen til at kontakte os til en snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit tag. Vi glæder os til at høre fra dig uanset hvor på Sjælland du bor.