Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagmaling Odense

Har du brug for tagmaling i Odense, står Byens Tagrens aps klar til at hjælpe dig med at få dit tag til at se ud som nyt. Vi har mere end 15 års erfaring med tagrens og tagmaling, så du kan trygt overlade opgaven med din tagmaling til os. Vi dækker hele Odense, og uanset om det er din private bolig eller en større ejendom, hvor taget har brug for at blive frisket op, står vi klar til at tage professionel hånd om din opgave.

Mange tror fejlagtigt, at når taget viser tegn på slid, er det også nødvendigt at skifte det ud med et nyt. Et nyt tag er både en dyr og omfattende løsning, som også er hård for miljøet. I mange tilfælde er det slet ikke nødvendigt at udskifte taget med et nyt, men i stedet kan en renovering og tagmaling være det rigtige valg, for at taget igen fremstår som nyt.

Et godt valg

At få renoveret sit tag med tagmaling er en meget prisbillig løsning sammenlignet med at skifte hele taget ud. I alle tilfælde skal taget renses forud for tagmalingen, men selv for en komplet løsning med tagrensning og tagmaling ligger prisen på langt under prisen for et nyt tag. Der er med andre ord mange penge at spare.

Hvis du bor i Odense og er i tvivl om, hvad der skal gøres ved dit tag, er du altid velkommen til at kontakte os for en vurdering af dit tag. Vores dygtige medarbejdere maler kun med den bedste kvalitetsmaling, og tagmalingen fås i mange flotte farver, så du kan få præcis det udseende på dit hus, som du gerne vil have. Med et nyt lag maling kan dit gamle tag få forlænget sit liv med op til 20 år, uden at du behøver at sprænge budgettet eller belaste miljøet.

Vi glæder os til at stå for din tagmaling i Odense.