Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Mos på taget

Mos er som regel noget, vi finder på træerne i skoven. Men det forekommer også meget ofte, at mos begynder at gro på hustage. Mos trives rigtig godt i skyggefulde og fugtige omgivelser, så hvis dit tag ligger i skygge, er der rigtig god basis for, at mod kan gro. Mos på et tag kan dog med tiden skabe fugtskader, som i værste fald kan medføre frostsprængninger i de kolde måneder. I værste fald vil sådanne skader medføre, at du bliver nødt til at reparere eller helt udskifte dine tagplader, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse./p>

Men hvis du i stedet sørger for at få fjerner mos og renser dit tag grundigt med jævne mellemrum, kan du helt forebygge fugt og andre skader.

Byens Tagrens er en kompetent virksomhed inden for behandling af alger og mos på taget. Vi går højt op i at levere en god service til en overkommelig pris, og vi er blandt de billigste i Danmark. Når vi fjerner mos på taget, er vi i øvrigt opmærksomme på, at vi anvender det miljørigtige udstyr og gør alt for at sørge for, at tagets levetid bliver forøget med mange år. Hvis man fjerner mos på tager bare en gang om året, skal der faktisk ikke mere vedligeholdelse til at holde fugten væk.

Det er langt billigere at forebygge end at reparere, så du kan spare mange penge ved at få fjernet mos på taget i god tid, og så behøver du kun tænke på det en gang om året. Det bliver ikke nemmere eller billigere. Hvis du vil have et godt tilbud, så kontakt Byens Tagrens allerede i dag. Vi dækker hele landet og kan i øvrigt tilbage flere forskelige slags rabatter, blandt andet naborabat, hvis I er flere i samme kvarter, som ønsker at få fjernet mos på taget.