Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagrensning København

Mange københavnske tage har gavn af en tagrensning. Ligesom med resten af bygningen, gælder det også for taget, at det er vigtigt at vedligeholde, hvis ikke du vil udskifte oftere, end hvad der er nødvendigt. Prisen for en tagrensning er meget lav sammenlignet med prisen på at få hele taget udskiftet, og derfor kan det i høj grad betale sig at undersøge, om det er tid til, at dit tag får en tagrensning.

Byens Tagrens aps er en virksomhed med fokus på de gode håndværksværdier. Vi har i mere end 15 år stået for at rense danskernes tage og at give dem smukke og tørre tage, der holder i mange år. Med tiden bliver taget slidt af vejr og vind og ikke mindst mos og alger. Mos og alger holder på fugten og er dermed med til at nedbryde taget med tiden. Derfor er det en god idé at rense dem væk med en effektiv tagrensning, og vi dækker hele København.

Et uforpligtende tilbud

Hvis du er i tvivl om, om dit tag trænger til en tagrensning, står vi altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din tagrensning. Vi dækker hele Sjælland, så hvis du har brug for en tagrensning i København er Byens Tagrens aps den tagrenser, du leder efter. Vores medarbejdere har lang erfaring med rensning af alle typer af tag, så dit tag er altid i trygge hænder, når du overlader din tagrensningsopgave til os.

Du er altid sikker på at få den bedste pris, når du vælger os. Vi har prisgaranti på hele Sjælland, hvilket betyder, at kan du finde en lavere pris, på den service du ønsker et andet sted, matcher vi prisen og smider endda 5 procents ekstra rabat oveni. Du betaler altså aldrig en krone for meget, når du vælger, at Byens Tagrens aps skal stå for din tagrensning. Vi glæder os til at høre fra dig!