Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagmaler Sjælland

Byens Tagrens er et landsdækkende og erfarent tagmaler firma, så vi hvis du mangler en tagmaler på Sjælland, er du kommet til det rette sted.

Dit tag er sikkert ikke mere så flot, som det var for nogle år siden. Det har at gøre med hårde forhold som vejr, vind og skiftende temperaturer, som alt sammen er med til at slide på dit tag og gøre det mindre pænt at se på. Heldigvis kan en tagmaler med en omgang rens og maling gøre noget ved dette.

Byens Tagrens kan tilbyde professionel og kvalitetsrig tagrens samt tagmaling. Begge ting er med til at forebygge fremtidig skidt og mos, som er de største syndere i forhold til at skabe grobund for fugt, der i værste fald kan ødelægge dit tag. Vi sørger for præventivt at sikre dit tag mod disse skader ved først at udføre en grundig rensning, hvor vi eliminerer alt skidt og snavs, hvorefter vi desuden giver taget en algebehandling, hvis dette er nødvendigt. Når taget er skinnende rent, kan vi begynde at male det. Vores tagmaler på Sjælland kan garantere en hurtig behandling, således at du så snart som muligt kan få dit flotte tag igen.

Leder du efter en tagmaler, kan du være sikker på, at Byens Tagrens kommer ud til dig. Vi er en landsdækkende service med over 15 års erfaring, og vi har derfor en stor og grundlæggende viden inden for feltet. Vi kan derfor også bidrage med gode råd til, hvordan du i fremtiden forebygger nedbrydning af taget, og hvordan du skal vedligeholde det for, at de kan holde i så lang tid som muligt.

Du finder ikke en bedre pris i Danmark, og hvis du gør, så lover vi at matche denne med 5% rabat oveni. Ring allerede i dag og få et godt tilbud på tagmaling på Sjælland.