Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Algebehandling af tag

Hvis dit tag visse steder er overgroet med alger og mos, ser det sikkert ikke så pænt ud. Men det grimme udseende er ikke det største problem ved alger. Disse vækster er nemlig en af de hyppigste årsager til nedbrud af taget, da de holder på fugt i taget, hvilket over tid vil ødelægge taget meget. Skader forårsaget af alger er årsag til frostsprængninger, som ikke lige er sådan til at reparere. Derfor er det en rent praktisk og økonomisk god grund til at få foretaget algebehandling af tag og dermed holde det pænt og rent – det vil nemlig spare dig for reparation og dermed også penge.

Byens Tagrens har med mere end 15 års virke i faget stor erfaring med algebehandling af tag. Vi har det bedste specialudstyr, hvilket ikke kun betyder, at dit tag bliver rent og pænt igen, men også at behandlingen er overstået hurtigt. At få en algebehandling af tag er en meget billig måde at vedligeholde sit tag på, fordi man forebygger algevækst og dermed også mange fugtskader. Ved bare at få behandlet det en gang om året kan man sørge for, at tagets levetid forøges samtidig med, at det bliver ved med at se flot ud.

Når vi foretager en algebehandling af tag, påfører vi en basisk algefjerner, som dræber alle algerne med det samme. Dette vil over et stykke tid få dem til at rende ned i tagrenden, hvor du nemt kan fjerne dem, og taget vil se pænt ud igen. Selve algefjerneren er miljøgodkendt og er ikke skadelig for dit tag eller resten af huset Byens Tagrens er en landsdækkende service, og vi er eksperter i at behandle alger på alle slags tage; både tegl, eternit, stål, beton, cement, decra og skråskifer. Du kan derfor være sikker på, at vi også kan hjælpe dig med algebehandling af tag