Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Rensning af tagsten

Er dit tag præget af mos og alger? Så trænger det måske til en professionel rensning af tagsten. Næsten alle typer af tag kan renses, og langt de fleste tage kan med tiden få brug for at blive renset. Tagsten kan få grimme pletter af alger og mos, som – fordi de holder på fugten – med tiden kan nedbryde dine tagsten, så du er nødt til at skifte hele taget ud.

Det er dyrt og omfattende at skifte et helt tag, og derfor er det også med de økonomiske briller på en god idé at overveje en rensning af selve tagstenene, før du beslutter dig for at skifte dit grimme tag ud. Byens Tagrens aps har en lang erfaring med rensning af alle typer af tag, og vi kan give dig professionelt råd og vejledning, når du skal overveje dit tags fremtid. Hvis du er i tvivl omkring dit tag, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale omkring dit tag, og hvad der er den bedste løsning i netop din situation.

Byens bedste tagrensning

Hos Byens Tagrens aps går vi altid efter at levere den bedste service, og vores mål er at være de bedste og billigste på markedet. Derfor har vi fokus på at levere et godt stykke håndværk hver eneste gang, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse, og det er vores erfaring at kunderne bliver mest tilfredse, når vi leverer en ærlig og god, individuel service til den rigtige pris.

Vi bruger kun de bedste maskiner og materialer, og vores dysser har et tryk på helt op til 400 bar. Det sikrer dig, at al belægning på dine tagsten forsvinder, og når vi har afsluttet rensningen med en algebehandling, er du sikker på, at ingen alger gemmer sig nogen steder. Hvis du overvejer en rensning af taget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at modtage dit opkald.