Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Rengøring af tag

Hvis du overvejer at skifte dit tag ud, fordi det ser grimt og slidt ud, så skal du tænke dig godt om, før du beslutter dig. I mange tilfælde kan rengøring af tag med efterfølgende tagmaling nemlig få det til at se ud som nyt og desuden hærde det. Det er ofte vækst af alger og mos, som får taget til at se grimt ud, og de danner desuden bund for fugt, som kan være rigtig skadeligt. I værste tilfælde kan de resultere i frostskader, som er svære at reparere.

Forebyg med rengøring af tag

Hvis du vil forebygge sådanne skader, kan Byens Tagrens hjælpe dig med rengøring af taget. Vi har over 15 år erfaring inden for dette felt, og derfor kan vi bidrage med masser af gode råd.

Når vi renser et tag, starter vi altid med tagrenderne, hvorefter vi bevæger os videre til selve taget. Her bruger vi en såkaldt rensekasse til at sprøjte vand ud over tagstenene, og dette sørger for, at gammel maling og snavs skylles væk. Til sidst giver vi taget en omgang algebehandling, så al hvad der hedder mos og alger er væk, inden vi begynder at male.

Jævnlig rengøring af tag kan forebygge mange skader og dermed også forøge levetiden på taget. Hvis du også vælger at få malet det, vil malingen blandt andet beskytte mod regn, vind, sol og andre vejrforhold, som ellers slider meget på taget.

Uanset hvad er det en god ide at rense taget for alger ca. en gang om året. Ved at gøre det, vil du hele tiden sørge for, at fugten bliver holdt væk, og dermed vil dit tage beholde sit flotte udseende i længere tid – og desuden også holde bedre.

Vil du have et godt tilbud på rengøring af tag, så kontakt Byens Tagrens. Vi dækker hele landet, og så har vi nogle af markedets bedste priser.