Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagmaler København

Leder du efter en god tagmaler i København? Hvis dit tag har lidt under vejr og vind, ser det sikkert ikke særligt pænt ud mere, og så har det brug for en omgang rens og maling. Det er vigtigt, at du sørger for at pleje dit tag, så det kan holde i så mange år som muligt og stadig se pænt ud. Mos og alger er blandt andet med til at nedbryde taget, men en omgang grundig ren efterfulgt af maling kan forebygge dette. Vi kan tilbyde dig landets bedste service og pris samt en solid erfaring inden for feltet.

Byens Tagrens er en landsdækkende tagrens- og maler virksomhed, og vi har mere end 15 års erfaring på dette område, hvorfor vi selvfølgelig prioriterer et godt og holdbart håndværk meget højt. Hvis du leder efter en tagmaler i København, som kan garantere hurtig rensning med en holdbar virkning, er Byens Tagrens det rette sted.

I selve rensningen af taget lægger vi stor vægt på at rense det så grundigt, at der ikke sidder skidt tilbage, som kan forhindre malingen i at sætte sig eller danne grund for fugt og mos, som kan ødelægge taget. Vi anvender en avanceret form for maling, som udover at give taget det pæne udseende tilbage også beskytter det mod sol, regn og blæst.

Uanset om du bor i hjertet af København eller i en af forstæderne, kan vi garantere dig, at vi kan give dig et rigtig godt tilbud på tagmaling. Vi bestræber os på at være indehaver af landets bedste priser, hvilket inkluderer en fordelagtig prisgaranti og mange slags rabatter, blandt andet naborabat.

Har du efter rensningen brug for gode råd til vedligeholdelse, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med dette. Vi står altid til rådighed, når du har brug for hjælp, så du kan give dig tag de bedste betingelser til at holde mange år frem i tiden