Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagrens Fyn

Byens Tagrens er din vej til professionel tagrens på Fyn. Vi dækker hele Fyn, så uanset hvor du bor – og hvilken ejendom det drejer sig om – står vi klar til at rense dit tag, så det bliver som nyt igen. Byens Tagrens har mange års erfaring, og når du overlader din tagrensning til os, er du sikker på, at dit tag er i gode og professionelle hænder.

En tagrensning kan være nødvendig, hvis dit tag har nogle år på bagen. Med årene kommer der alger og mos til, og det kan være skadeligt for dit tag. Det holder nemlig på fugten og kan være med til at nedbryde tagpladerne og give frostskader om vinteren. Hvis du gerne vil være sikker på, at dit tag kan holde mange år fremover, er det derfor en god idé med en tagrensning.

Hvordan foregår det?

En tagrensning starter med, at vi renser tagrenderne – med mindre, at du selv ønsker at stå for denne del og dermed vil spare lidt på regningen. Derefter renses taget af med en professionel dysse med op til 400 bars tryk. Det høje tryk sikrer, at taget bliver renset optimalt for, hvad der måtte være af alger og anden uønsket belægning. Herefter skylles der med vand igen, og der afsluttes med en algebehandling, som sørger for, at algerne er helt væk.

En tagrensning er billigere end du tror, og hos Byens Tagrens er du sikker på altid at få den bedste pris. Vi har prisgaranti, så du altid er sikker på at få den laveste pris på markedet hos os.

Tagrensning er den optimale vedligeholdelse af et gammelt tag og en økonomisk og miljømæssig god løsning i forhold til at skifte hele taget ud. Kontakt os gerne for en snak om dit tag, og hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at tage os af din tagrens på Fyn