Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Alger på taget

Hvis du er husejer, ved du sikkert godt, at alger på taget ikke er en spøg. Ikke nok med at de ser grimme ud på taget, så danner de også grobund for fugt, som på længere sigt kan gøre store skader på tagpladerne, hvilket i værste fald kræver udskiftning.

Alger forekommer som gule eller grønne plamager på taget, hvilket ikke er særlig kønt. De trives bedst i et skyggefuldt og fugtigt miljø, hvorfor det oftest vil være værst på den del af dit tag, som ligger i skygge og ikke får sol så ofte. Alger på taget trives også med lidt sol, men for meget vil tørre dem ud.

Det er ikke altid ligetil at fjerne alger på taget, og derfor kan det være rart med professionel hjælp. Byens Tagrens har stor erfaring inden for faget, og vi arbejde til landet billigste priser. Vi kan hjælpe dig med at fjerne alger på taget og på den måde forebygge fugt og varige skader. Hvis du får behandlet dit tag blot én gang om året, er det nok til at holde algerne væk, og du behøver ikke at tænke over yderligere vedligeholdelse. Det er altså en nem og billig måde at sørge for, at tag altid er rent og ser pænt ud – og desuden forebygge frostskader.

Uanset om dit tag er lavet af stål, cement, beton eller tegl kan vi hjælpe dig. Byens Tagrens er en landsdækkende service, og vi tilbyder desuden en god prisgaranti, som betyder, at vi vil matche de andre tilbud, som du indhenter hos andre autoriserede tagrensere. Det giver således dig professionelt arbejde til fordelagtige priser.

Hvis du har alger på taget, er der ingen grund til at tøve – kontakt os og få et godt tilbud, så vi kan hjælpe dig med at behandle dem så hurtigt som muligt.