Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Garantibestemmelser

Byens Tagrens ApS giver som udgangspunkt 5 års garanti, dog med mulighed for udvidelse til 8 år, hvis dette aftales med kunden inden arbejdets påbegyndelse.

Vor leverandør af maling informerer løbende for at sikre den korrekte anvendelse og behandling med produkterne. Vores leverandør af maling, ISO Paint Nordic A/S giver 5 års produktgaranti og er dækket via en produktansvarsforsikring op til 5.000.000.- kr.

5 års garanti for udført kvalitetsarbejde

Hvilket betyder, at malingen ikke må skalle af efter arbejdets udførelse på gode tagplader

Garantien omfatter ikke gamle asbestfrie tagplader, gamle B5 tagplader, tagplader med afskalninger og frostsprængninger i overfladen.

Der gives ingen tæthedsgaranti i forbindelse med tagrenoveringen. Slidtage på grund af vejrforhold, frostskader (hvide udtræk på tagpladerne), frostsprængte tagplader (afskaldning af pladematerialet) og andet er ikke omfattet af garantien.

Byens Tagrens er ikke ansvarlige for erstatning af evt. tagplader, taghætter, rygninger eller lign. der går i stykker , i forbindelse med arbejdet på taget. Dette gælder alt fra slidte plader , rygninger eller andet , plader med revner, hul i eller lign. til simple uheld i forbindelse med arbejdet på taget.

Byens Tagrens er ikke ansvarlig for hvis brønden er stoppet til og skal renses, Dette kan i mange tilfælde være tegn på manglende vedligeholdelse ( rensning af sandfangsbrønde ).

Under arbejdet på taget kan det dryppe en lille smule ind på loftet, det er vand fra revnerne i overlæggene fra taget, vi dækker af for rygningen, det er meget lidt det kommer men på grund af dette, så opfordres vores kunder til at fjerne alt af værdi, da Byens Tagrens IKKE erstatter ting ramt af vand/møg fra taget vi renser.

Da loftet er et varmt rum, vil disse små stink fra rensningen hurtigt være tørre igen .

Dette er helt normalt i forbindelsen med at rense et tag.

Byens Tagrens yder ikke erstatning i forhold til vandindtrængen i udestuer.

Udvidelse til 8 års garanti

Vælger du 8 års garanti, bliver taget desinficeret hvert år. For desinficeringen betales der en aftalt pris pr. Behandling normalt svarende til 1000 kr for et alm. Størrelse parcelhus.