Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Nyt tag

Er dit eksisterende tag i for dårlig stand til at kunne nøjes med en tagrenovering?

Først og fremmest er det vigtigt at tage den rette beslutning i forhold til sit tag, for hvad, der umiddelbart kan synes som den billigste løsning, kan på lang sigt ende med at blive den dyreste – Derfor tilbyder vi i Byens Tagrens gratis kvalificeret rådgivning, før du træffer den endelige beslutning.

Hos Byens tagrens arbejder vi med mange slags tage dagligt , men særligt er vi specialister I stålplader , samt bølgeeternit og skifereternit.

Eternittag – bølgeeternit og skifereternit

Eternit® er et produktnavn for plader fremstillet af fibercement. Pladerne er formet som flade skiferplader eller bølgeplader og bruges til tagdækning. Fibercementplader benyttes også til facadebeklædning, og i visse sammenhænge som erstatning for træbrædder.

Bølgeeternit

Eternittag med bølgeplader mest anvendes på småhuse, landbrugs- og industribygninger.

Skifereternit

Eternittag med skiferplader har især været anvendt som erstatning for naturskifer til tage på byejendomme.

Eternittagets historie

Brugen af eternittag med fibercement i Danmark går tilbage til første del af forrige århundrede, men det var først omkring midten af århundredet, at materialet for alvor slog igennem som et billigt alternativ til tagsten af tegl til enfamiliehuse. På det danske marked har virksomheden Dansk Eternit® været næsten enerådende indenfor eternittag. Pladerne fremstilles af cement forstærket med fibre. Indtil 1984 var det asbestfibre, som udgjorde forstærkningen, men efter afsløringen af asbest som kræftfremkaldende stof blev det fjernet fra produktionen af Eternit® plader. En stor del af de typehuse, som opførtes i 60′erne og 70′erne, har tage af Eternit® bølgeplader.

Nyt Eternittag uden asbest og med 15 års garanti

I 1986 introducerede Dansk Eternit® tagplader med cellulosefibre som erstatning for asbestfibrene. Disse nye plader havde i en årrække alvorlige problemer med holdbarheden, men de Eternit® produkter, der produceres i dag, sælges med 15 års garanti og vurderes at have en væsentligt bedre holdbarhed.

Derfor skal du vælge Byens Tagrens

Vi har Danmarks bedste garanti – 15 års total garanti.

Vi giver prisgaranti på alle vores produkter og ydelser.

Vores elektroniske planlægning sikrer hurtige og præcise afleveringstider.

Vi udfører altid en slutkontrol af vores arbejde.

Stor erfaring med Eternittag

Hos Byens Tagrens er vi totalleverandør indenfor tagløsninger og har over 15 års erfaring. Derfor har vi også megen erfaring med Eternittag. Vil du vide mere om Eternit tage så kontakt os endelig.

* * *

Bliv ringet op