Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Om os

Byens Tagrens aps. er en moderne landsdækkende tagrens og tagmaler virksomhed, som har den rette håndværksmæssige baggrund og mere end 15 års erfaring inde for området. Vi lægger stor vægt på at levere et godt og solidt håndværk til Danmarks bedste pris. Grundet vores mangeårige erfaring med tag arbejde, kan vi garantere at de får både hurtig rensning af deres tag, samt en langtidsholdbar løsning med flotte detaljer.

Byens Tagrens aps. Giver råd og professionel vejledning omkring de helt rigtige materialer samt optimal fornyelse af dit tag.

Vi har stor fokus på sikkerhed i vores arbejde, da vi kun bruger det nyeste godkendte højtryksudstyr. Alle vores ansatte er skolet specielt til deres unikke arbejdsområder.

Vi udfører store såvel som små opgaver lige fra skoler, kollegier, ejendomskomplekser, til parcelhuse, sommerhuse med mere inden for tagrens, tagmaling og algebehandling.

Vores virksomhed er bygget op omkring stærke værdier! Vi møder til den aftalte tid, vi giver en fast pris og vi sætter en stor ære I et veludført arbejde samt kvaliteten af det – dette giver tilfredse kunder og det er det vigtigste for os.

Byens Tagrens er deres garanti for kvalitet og godt håndværk.

*