BESKYT DIT TAG, SÅ DET KAN SES!

Alger og mos er ikke kun grimt og ødelægger dit tags udseende. Det er samtidig den hyppigste årsag til frostsprængninger og andre skader, da disse bevoksninger holder på fugten og dermed ødelægger dit tag. Der er altså en økonomisk begrundelse for, at holde taget frit for alger og mos samtidig med, at du får et pænere tag. Algebehandling er en billig måde at vedligeholde dit tag på. Byens Tagrens har specialudstyr, og med det er algebehandlingen hurtigt overstået. Ved regelmæssig behandling, f.eks. en gang om året, kan vi sikre, at dit tag beholder sin styrke og holdbarhed – og det kan ses.

Algefjerner påføres med en speciel skumdysse. Selvom midlet er meget basisk, er det helt harmløst, og blandingen dræber algerne øjeblikkeligt. Igennem en periode vil mos og alger regne ned, og taget fremstår igen som pænt og rent. Den fulde virkning af algebehandlingen ses efter 4-6 måneder. Afrensningen foregår med miljøgodkendt udstyr og er underlagt strenge lovmæssige krav. Den algefjerner, som Byens Tagrens bruger, er hverken skadeligt for miljø, tag, vinduer eller lign.

Byens tag er ekspert i algebehandling af alle slags tage: både tegl, cement, eternit, stål, skråskifer, beton og tagpap.

Vi kører ud og giver dit tag, en algebehandling for kr. kun 1250,- inkl. moms ( op til 200 m2 tagflade og max 4. meter til tagrenden ), og med base i Slagelse, dækker vi hele Sjælland. Ring i dag for et uforpligtende tilbud – kontakt os på 42 42 88 42 for at få det rigtige tilbud til dig.

Afrensningen foregår med miljøgodkendt udstyr og er underlagt strenge lovmæssige krav

Husk vi hjælper også med tagrens og tagmaling.

Algebehandling

Tak for anmodningen. Vi vender tilbage til dig.