Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Tagrens Se hvad vi ellers tilbyder

Før de konkluderer at deres tag skal skiftes ud, så er der mange tusinde kroner at spare, hvis de vælger at få foretaget en tagrensning og maling af deres tag.

Bevoksninger af mos og alger på taget holder på fugten, dette kan i vinterperioden forårsage frostsprængninger og som årene går, kan det nedbryde tagpladerne.

Vi anbefaler derfor at de får foretaget en tagrensning samt maling af deres tag, inden det er for sent. Vi har mere end 15 års erfaring inden for tagrensning så derfor kan de trygt kontakte os for et uforpligtende og ganske gratis tilbud på deres tag.

Tagrensing arbejdsprocess

  1. Vi starter med at fylde vand på vores anlæg, og gøre klar til tagrensning. Dvs. vi dækker af og i det hele taget ser opgaven an.
  2. Dernæst tilslutter vi vores filtreringssystem og begynder at rense taget med vores rensekasse.
  3. Rensekassen fungerer på den måde at vand bliver sprøjtet ud af en dysse med op til 400 bars tryk, som gør at taget bliver renset fuldstændigt fri for gammel løs maling, alger og snavs.
  4. Efterfølgende når rensningen er fuldført skyller vi taget med rent vand, for at sikre os alt snavs og møg er væk.
  5. Mellem tagrensning og tagmaling er der en indlagt tørretid på 3-6 dage.
  6. Inden taget males sørger vi for at eventuelt snavs bliver fjernet, og i øvrigt sørger vi for, at dække de stedet på taget, som ikke skal males.

Ved at få taget renset for mos og alger kan du forøge tagpladernes levetid med mange år. Mos og alger er nogle af de største syndere, når det drejer sig om hvor hurtigt tagpladerne bliver nedbrudt. Grunden er, at mos og alger holder på fugten og den fugt kan give frostsprængninger om vinteren. Så det er vigtigt at holde taget rent og pænt for at forlænge tagets levetid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Lad Byens Tagrens sørge for, at deres hus fremstår flottere, samt tørt og godt!

Tagmaling – maling fra Isopaint

Læs mere om tagmaling her *

Bliv ringet op