Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Udskiftning af tagrender

Når huset skal vedligeholdes, er der mange, som glemmer tagrenderne i den forbindelse. Men de er afgørende for, at taget holder tæt, og at vandet bliver ledt ordentligt væk.

Hos Byens Tagrens tilbyder vi eftersyn, udskiftning, rensning eller reparation af tagrender og nedløbsrør, så dit hus er beskyttet mod de store mængder vand, det danske vejr ofte byder på.

ÅRLIGT EFTERSYN AF TAGRENDER

Som med alt muligt andet er det nødvendigt at opdage problemet, inden man kan gøre noget ved det. Men en defekt tagrende kan hurtigt forårsage store skader, og derfor er det en god idé med et årligt eftersyn.

Det kan vi udføre for dig. Vi sikrer, at eventuelle problemer bliver taget i opløbet – for dit hus og for din økonomis skyld.

OPSÆTNING AF TAGRENDER

Skal du have nye tagrender kan vi hos Byen Tagrender være behjælpelig med alt fra rådgivning, levering og opsætning af tagrender.

Vi kan stå for opsætning af tagrender i såvel zink, stål, plastik og aluzink alt efter, hvilken kvalitet og stil du ønsker og som matcher din bolig.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 42 42 88 42 hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rensning, udskiftning eller opsætning af tagrender.

* *
* *

Bliv ringet op