Menu

Bliv ringet op

Garanti for professionel service

Rheinzink tagrender


Byens tagrens tilbyder nu også opsætning af originale zink tagrender med en holdbarhed på 30-40 år

Dette gør vi med vores velkendte prisgaranti, der sikrer dig, at byens tagrens er billigere end din lokale vvs mand med garanti.

Vi har mere end 15 års erfaring med opsætning af zink herunder tagrender, indækninger osv.

Byens tagrens bruger kun det bedste produkter på markedet , der sikrer at du får den bedste kvalitet til den bedste pris på markedet.

En tagrende fra Rheinzink vil hæve æstetikken på enhver bolig. Den vedligeholdelsesfri overflade får en flot patinering med alderen, og bliver næsten kun flottere og flottere. Vi fører både de klassiske halvrunde og den kvartrunde - også kaldet arkitekt tagrenden. Tagrenderne samles med lodning

Vi laver mange forskellige typer og størrelser af tagrender og nedløb. Når vi udfører opgaver inden for tagrender i zink, benytter vi os bl.a. af produkter fra Rheinzink, hvor der findes utrolig mange udformninger bl.a:

  • Halvrunde
  • Kvartrunde (arkitektrender)

Disse profiler bidrager alle med et spændende og rustikt udtryk. Du er sikret topkvalitet, som både er funktionelt og af vedligeholdelsesfrit naturmateriale.

Tagrender i zink er en holdbar løsning

Tagrender i zink kan løfte dit hus udseende og arkitektur. Vi tilbyder tagrender i 99,995 % ren zink, som med tiden ældes flot og holder i mange år. Når vi monterer zinktagrender, er det et håndværk, der opsættes og loddes sammen i fuldstændige vandtætte samlinger. Dette giver et resultat, som er af højeste kvalitet og sikrer en lang levetid.

Tagrender fra Rheinzink

De halvrunde tagrender fra Rheinzink lever op til de miljøkrav, der findes og kan holde til al slags vejr. Rheinzink har valgt at udvide deres materialegaranti til 30 år, hvilket er fordelagtigt for dig som kunde. Dette gøres for at understrege materialets lange levetid og som supplement til de lov- og branchebestemte garantier der i forvejen findes. Med en minimal vedligeholdelse, vil zinktagrenderne også se flotte ud om mange år. Vi lodder altid tagrenderne.

Byens Tagrens er din lokale blikkenslager tlf 42 42 88 42

Zink tagrender

Bliv ringet op